EL BEEK GRILLROOM TILBURG

EL BEEK GRILLROOM TILBURG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Beek Grillroom Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 3:20 Tevreden
10 mei 2022 om 9:30 Het was lekker eten
1 mei 2022 om 10:23 Bezorging duurde dik een uur. Pizza was koud en falafel droog.
29 apr 2022 om 7:09 Enorm slechte service! Eten was niet te vreten 90 minuten op me eten gewacht en dan nog de helft niet krijgen en dan als klapper op de vuurpijl nemen ze geen telefoons meer op. Op Google staat er 24/7 geopend.(Dusniet) nog geen halve ster waardig
29 apr 2022 om 6:24 Top eten
20 apr 2022 om 5:41 Foutje met betaling - vriendin dacht even niet na dat er geen contant in huis lag maar dat mocht geen probleem zijn voor de eigenaar die met een gepaste oplossing op de proppen kwam. Geweldig lekker eten alleen te weinig knoflooksaus in het potje.
17 apr 2022 om 19:42 Niet voor herhaling vatbaar. Spareribs waren vreemd. Zat 1 groot bot in ipv meerdere botjes. Ook waren ze ruim 50 minuten later dan afgesproken was. Bij bellen kreeg ik de eerste keer een voicemail.
12 apr 2022 om 23:10 Ik vroeg geen tomaat vanwegen alergie en als nog zat het eten vol met tomaat
12 apr 2022 om 18:25 BIZAR SLECHT. Ik kreeg een kapsalon zonder vlees en knoflooksaus. Toen ik hierover belde begon dit persoon tegen mij te schreeuwen, heeft hij me opgehangen en ben ik geblokkeerd. Nooit maar dan ook nooit meer ga ik hier bestellen.
11 apr 2022 om 21:06 Worst meal ever! Tge salmon was so dry and complitaly burned. To bad can not upload picture... Compare the price with the portion its jut not worth it. €42 in the garbage...
11 apr 2022 om 20:39 Lekker eten! Meerdere keren besteld en super snelle bezorgtijd
10 apr 2022 om 14:04 Lekkere broodjes, en op tijd!